Op zoek naar een serieuze relatie? Ga online speeddaten!

We leven in een digitaal tijdperk waarin er veel online gebeurd. Tieners zonder een account op sociale media als Instagram, Facebook, Snapchat en Twitter voelen zich al gauw buitengesloten. We delen dan ook veel van onze levens op deze sociale media. Maar zijn datingsapps echt de weg naar ware liefde? Ben je al meerdere keren teleurgesteld achtergelaten door weer een nepprofiel? Ben je klaar met swipen en wil je een serieuze relatie? Verwijder die datingapps dan en ga online speeddaten!

Wat is online speeddaten?

Online speeddaten is een nieuw concept in de datingwereld. Dit concept is ontwikkeld door professionals die de gebreken van online dating maar al te goed kennen. Want we weten allemaal hoe lastig het kan zijn om een leuk persoon te vinden via een online datingsite of datingapp. Na eindeloos geswipe, het lezen van talloze profielen en dagenlang chatten word je alsnog teleurgesteld door foto’s die niet echt zijn. Online speeddaten is de oplossing. Je gaat gezellig videobellen met leuke singles bij jou in de buurt. Nepprofielen zijn hiermee verleden tijd. Je gaat kletsen met echte mensen en ontdekt binnen enkele minuten al of er een klik is.

Hoe werkt het?

Tijdens het online speeddaten leer je anderen dus in een kort tijdsbestek kennen. Wanneer je met elkaar gaat videobellen kun je al snel een eerste indruk vormen. Je kunt iemand horen praten, je ziet hoe iemand beweegt en hoe iemand reageert. Deze manier van daten wordt steeds meer verwelkomd. Je kunt eenvoudig vanuit je luie stoel via je telefoon of computer online speeddaten. Tijdens een online speeddate event kom je in contact met meerdere singles uit jouw omgeving. Na afloop van ieder gesprek kun je aangeven of het wel of geen match is naar jouw mening. Is er een match vanuit beide kanten, dan kun je met elkaar in het echt gaan daten!

Voor wie is het?

Vraag je je af of online speeddaten wel geschikt is voor jou? Dat is het zeker! Online speeddaten is er namelijk voor iedereen. Je kunt namelijk eenvoudig je voorkeuren instellen wanneer je gaat online speeddaten. Zo worden er singles aan je gelinkt die overeenkomen qua leeftijd, woonplaats en doelgroep. Bovendien kun je ook filteren. Zo zijn er diverse mogelijkheden voor online speeddaten, waaronder dating voor hoger opgeleiden, gay dating en 50 plus online dating. Online speeddaten is voor iedereen!

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe kan ik annuleren? πŸ“„

Heb je je ingeschreven voor een avondje videodaten, maar is er onverwachts iets tussengekomen? Of zie je het om wat voor reden dan ook niet (meer) zitten om deel te nemen? Heel vervelend natuurlijk, maar begrijpelijk. Je kunt bij ons dan ook gemakkelijk annuleren door een mailtje te sturen naar feedback@speeddateutrecht.nl . We vinden het wel fijn als je dat niet te kort van tevoren doet, want we hebben altijd een bepaald aantal singles die we met elkaar matchen. Het zou dus zonde zijn als we jouw lege plek niet meer kunnen invullen doordat je te laat annuleert. Mail ons dus het liefste enkele dagen van tevoren, dan kunnen wij iemand zoeken die jouw plekje kan innemen. Lukt dat niet en moet je echt last minute afzeggen? Geen zorgen, dat kan altijd een keer gebeuren!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

Hoe werkt het matchen? πŸ’•

Na het videodaten ontvang je een mail met jouw matches op een rijtje. Wanneer jullie beiden hebben aangegeven dat jullie elkaar zien zitten, ontstaat er een match. Dit weet je nog niet tijdens het videodaten. Zo kan je je met elk gesprek focussen op de persoon die je op het scherm ziet verschijnen. Na elke videodate heb je even bedenktijd om aan te geven of er een match is of niet. Wanneer jullie beiden aangeven dat er een match is, krijgen jullie elkaars gegevens via de mail gestuurd. Je ziet de voornaam en mailadres van jouw match, zodat je contact kunt leggen voor een volgende stap. Wat die volgende stap is, dat bepaal jij. Plan je direct een real life date in, of doe je liever nog een digitale liefdesdans?

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Moet ik nog speciale software downloaden? πŸ’»

Het videodaten is heel gemakkelijk en je hoeft er geen speciale software voor te downloaden. Je kunt het gewoon met je standaard browser doen (Safari, Firefox, Chrome of Internet Explorer), en dat kan via je smartphone, notebook of PC videodaten. Het enige dat slim is om te doen is de software die je op dit moment gebruikt te updaten naar de nieuwste versie. Dan weet je zeker dat alles goed zal werken, en je niet op het laatste moment merkt dat je geen verbinding krijgt. Kies dus jouw favoriete manier van bellen (via telefoon of liever via de laptop?), kies een comfortabele plek in huis, trek iets aan waar je je lekker in voelt en je bent er helemaal klaar voor om al onze leuke singles te leren kennen!

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €24,98