Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over speeddate Utrecht. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Om te zien wanneer je kan speeddaten in Utrecht, kijk in de agenda.

Angst en speeddaten (hoe overwin ik het)

Twijfel jij nog of speeddaten wel iets voor jou is? Het klinkt misschien spannend om veel mini dates op een avond te hebben, maar de ervaring leert dat dit al snel went. De eerste date is misschien wat onwennig, maar na een paar rondes voel jij je vast als een vis in het water!

Na de avond, hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Het beste is om zelf initiatief te nemen, want anders wachten jullie misschien wel allebei op elkaar. Trek de stoute schoenen aan en stuur een mailtje naar je match. Vertel waarom je hem of haar beter wilt leren kennen en stel voor om eens af te spreken of vraag om zijn of haar telefoonnummer.

Wat is inbegrepen tijdens de avond?

Speeddaten hoort vooral een gezellige avond te zijn, en hier dragen wij als organisatie graag iets aan bij! Daarom nemen wij graag het welkomstdrankje voor onze rekening. Daarnaast brengen we iedere pauze een klein hapje naar je tafel toe. Hierbij kun je denken aan iets lekkers, zoals bijvoorbeeld een bitterbal of ander fingerfood.

Hoe werkt de wachtlijst?

Om het evenwicht tussen de mannen en vrouwen gelijk te houden, werken wij met een wachtlijst. Zo kunnen wij garanderen dat je voldoende vrijgezellen van het andere geslacht tegenkomt. Als je bijvoorbeeld als vrouw op de wachtlijst staat, laten wij je weer toe als meer mannen zich aangemeld hebben. Zo blijft de balans gelijk.

Wat is Matchgarantie?

Het komt bijna niet voor, maar het kan natuurlijk zijn dat je niemand tegen bent gekomen tijdens het speeddaten met wie je een tweede date zou willen hebben. In dat geval is er Matchgarantie en mag je één keer opnieuw gratis deelnemen. Ook dan krijg je weer gratis hapjes en drankje in de pauzes. Let op, Matchgarantie van Video Speeddaten kan je niet in zetten voor Speeddaten op locatie.

Moet ik betalen als ik op de speeddate-wachtlijst kom te staan?

Het is gratis om je te laten plaatsen op de wachtlijst. Je zou wel meteen inschrijfgeld kunnen betalen. Je kunt daardoor sneller benaderd worden voor een plek. Het is zelfs mogelijk om dezelfde avond geplaatst te worden. Als je inschrijfgeld al betaald hebt, dan kun je makkelijker last minute geplaatst worden. Word je niet geplaatst dan krijg je het inschrijfgeld terug of je kunt meedoen aan een andere avond.

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €24,98